Trafik Sitesi

TEM Otoyolu Metris Kavşağını Kullanacaklara Önemli Uyarı

TEM Otoyolu Metris Kavşağını Kullanacaklara Önemli Uyarı

Anadolu Ajansından alınan bilgilere TEM Otoyolu Metris Kavşağı, yarın (17 Temmuz 2018, Salı) 00.00-06.00 saatleri arasında Ankara istikametine doğru, Çarşamba günü (18 Temmuz 2018, Çarşamba) ise 00.00-06.00 saatleri arasında Edirne yönüne doğru trafiğe kapatılacak.

Alınan bilgiye göre, kavşak üzerinde prefabrik kirişlerin montajı yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından TEM Otoyolu Metris Kavşağında yaşanan mevcut trafik sıkışıklığını azaltmak amacı ile projede çalışmalarda neredeyse sona gelindi.

Çalışmalara yaklaşık üç ay evvel başlanmıştır.

4,5 km’lik yan yol çalışmaları gibi, trafiği rahatlatacak olan çalışmalarda sona gelindiği gibi, TEM Otoyolu üzerine 120 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde araç dönüş köprüsü inşa edilecek.

Bu dönüş köprüsünün prefabrik köprü kirişlerinin montajının gerçekleştirilebilmesi için yol başta belirttiğimiz tarih ve saatlerde trafiğe kapatılmış olacak.

Kapanan yollarda trafik hizmet bölünmüş yollar aracılığı ile sağlanacak. Bu güzergahı kullanacak olan araç sürücülerinin, trafik işaret ve işaretçilerine uyarak, dikkatli olmaları gerekmektedir.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Foto Kaynak: İstanbul Büyükşehir Belediyesi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

damalta.com Ataşehir masöz bayan istanbul masaj erotik hikaye seks hikayeleri sikiş hikayeleri amatör seks sex hikayeleri istanbul eve gelen masöz melikgazi escort bayan antalya masaj salonu