Trafik Sitesi

Cam Filmleri Muayeneden Geçiyor mu ?

Cam Filmleri Muayeneden Geçiyor mu ?

Araçların camlarına çektirilen filmlerin muayeneden geçip geçmediği merak konusu. Geçtiğimiz yıllarda muayeneden ” Ağır kusur ” olarak sonuçlandırılan bu durum, birkaç yıl önce ” Hafif kusur ” olarak değiştirilmiştir. Bu sebeple, camlarında film olan araçlar, filmlerin koyuluğuna bakılmaksızın muayeneden geçmektedir.

Cam filmleri yasak mı ?

Ancak muayeneden geçmesi, kanunen yasak olmadığı anlamına gelmiyor. Çünkü 2918 sayılı K.T.K’nın 30/1-b maddesinde; ” Görüşü engelleyecek süs, aksesuar ” gibi bir ibare geçmektedir. Aracınızın camlarına çektirdiğiniz filmler; hem sürücünün dışarıyı rahatlıkla görmesini sağlamalı hemde trafik kontrol noktalarında, ekiplerin aracın içini görebilecekleri kadar açık tonlarda olmalıdır.

Camlara film çektirmenin cezası 199 TL ve 20 ceza puanıdır. Ayrıca 7 iş gününe kadar izin verilir ve bu süre sonunda aracınızın filmleri sökülmezse, trafikten men edilir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

damalta.com Ataşehir masöz bayan istanbul masaj erotik hikaye seks hikayeleri sikiş hikayeleri amatör seks sex hikayeleri istanbul eve gelen masöz melikgazi escort bayan antalya masaj salonu