Trafik Sitesi

Trafik Kazalarında Yolcu Kusurları Nelerdir ?

Trafik Kazalarında Yolcu Kusurları Nelerdir ?

Trafik kazalarında yolcu kusurları nelerdir ? Trafikte yolcu hataları nelerdir ? Trafik kazalarında azımsanmayacak bir orana sahip olan yolcu kusurları ile ilgili detaylar, Habertrafik.com ‘da.

Trafik kazalarında yolcu kusurları

Taşıtın dışında seyahat etmek: Araçların çamurluk gibi dış aksamları üzerinde seyahat etmek.
Hareket halindeki taşıttan yere atlamak
Habersiz inmek veya binmek: Hareket halindeki bir taşıta, sürücünün haberi olmadan binmek ya da inmek.
Açık yük üzerinde gayri nizami ya da tehlikeli seyahat etmek: Kamyon, tır ya da traktör gibi araçların kasalarında bulunan yük üzerinde tehlikeli bir şekilde seyahat etmek.
Taşıt içinde gayri nizami hareket: Hareket halindeki bir taşıt içerisinde ayağa kalkmak, sürücüyü meşgul etmek gibi hareketler.
Taşıttan sarkmak: Hareket halindeki bir aracın cam ya da kapısını açıp, dışarı sarkmak.
Diğer kusurlar: Bu madde hükümleri dışında kalan, trafiği ve trafikte bulunan diğer kişileri tehlikeye düşürecek davranışlar.

twitter follower kaufen

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. fazlı kaya dedi ki:

    “…Taşıt içinde gayri nizami hareket: Hareket halindeki bir taşıt içerisinde ayağa kalkmak, sürücüyü meşgul etmek gibi hareketler…” bu kural ihlali 2918 s.k.y.t. kanunu yada yönetmeliğinin hangi maddesi? tşkr.

BİR YORUM YAZ

damalta.com Ataşehir masöz bayan istanbul masaj erotik hikaye seks hikayeleri sikiş hikayeleri amatör seks sex hikayeleri istanbul eve gelen masöz melikgazi escort bayan antalya masaj salonu