Trafik Sitesi

Sakarya’da Zincirleme Trafik Kazası : 5 Yaralı

Sakarya’da Zincirleme Trafik Kazası : 5 Yaralı

Sakarya’da Zincirleme Trafik Kazası : 5 Yaralı
Sakarya’da dün akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme kazasında; 1 polis aracı, 1 otobüs ve 7 otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Sakarya'da Zincirleme Trafik Kazası

9 araç kaza yaptı

Arkadan gelen 2 otomobil ile Ordu’ya gitmekte olan otobüs çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine gelen polis aracına bir otomobil çarptı. Arkadan gelmekte olan 3 otomobil de kaza yapan araçlara çarptı. 9 aracın birbirine girdiği kazada 5 kişi yaralandı. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındılar.

Sakarya'da Zincirleme Trafik Kazası

Polis ve Karayolları ekipleri trafik işaretleri koyarak başka kazaların olmasını engelledi. Kaza nedeniyle Ankara istikametine ulaşım yaklaşık 1 saat tek şeritten sağlandı. Kaza yapan otobüste bulunan yolcular olay yerine gelen firmaya ait başka bir otobüse binerek yollarına devam ettiler.

Kaza ile ilgili trafik ekiplerinin yaptığı inceleme devam ediyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

damalta.com Ataşehir masöz bayan istanbul masaj erotik hikaye seks hikayeleri sikiş hikayeleri amatör seks sex hikayeleri istanbul eve gelen masöz melikgazi escort bayan antalya masaj salonu