Trafik Sitesi

Araç Sigortası İadesi

Araç Sigortası İadesi

Araç Sigortası İadesi

Aracınıza yaptırdığınız sigorta bedelinin iadesi hangi durumlarda ve nasıl yapılır?

Aracınıza yaptırdığınız zorunlu trafik sigortasını bir hal içerisinde iptal etmeniz ve alınan ücretin iadesini talep etmeniz mümkün. Sigorta firması yükümlülüklerini yerine getirmediyse, poliçede vaat ettiği hususları yapmadıysa veya sürücü yanlış beyanda bulundu ise sigorta iptal edilebilir.

Bir diğer ve en çok yaşanan olay ise araçların durumlarında meydana gelen değişiklikler nedeni ile araç sigortasının iptal edilmesidir. Aracın satılması, el değiştirmesi bu olayların başında gelmektedir.

Her ne sebep ile olursa olsun araç sigortanızın kalan günlere ait bedeli iade edilir. Araç sigortası iadesi için Sigortanızı yaptırdığınız yere başvurmanız halinde, ödeme şeklinize göre alınan sigorta bedelinden kullanılan gün için gerekli bedel hesaplanarak düşülür ve sigorta poliçenizin kullanılmayacağı günlerin karşılığı olan bedel size iade edilir. Eğer kredi kartından poliçenizi satın aldıysanız kalan bedel kartınıza iade edilir. Taksitler halinde ödeme yapıyorsanız, kredi kartınıza iade edilecek olan tutar da taksitler halinde geri yansıtılır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

damalta.com Ataşehir masöz bayan istanbul masaj erotik hikaye seks hikayeleri sikiş hikayeleri amatör seks sex hikayeleri istanbul eve gelen masöz melikgazi escort bayan antalya masaj salonu