Trafik Sitesi

4 Ağustos’da Yapılan Ehliyet Sınavının Sonuçları Açıklandı

4 Ağustos’da Yapılan Ehliyet Sınavının Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan ve bu yıl üçüncüsü 4 Ağustos’da gerçekleştirilen ehliyet sınavı sonuçları MEB internet sitesinden açıklandığı duyuruldu. Ehliyet sınavına giren ve sonuçların açıklanmasını bekleyen kursiyerlere MEB’in güzel haberi bu gün inter sitesinden duyruldu. Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursiyerleri Sınavı (MTSKS)’nın MEB internet sitesinde sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz Ehliyet Sınav Sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

Direksiyon Sınavları Ne Zaman Yapılacak 2018

MEB tarafından yapılan Ehliyet sınavında en az 70 puan alan kursiyerler, bir sonraki aşama olan direksiyon sınavına katılmaya hak kazanıyorlar. 2018 yılında 3. sü düzenlenen ehliyet sınavının diğer aşaması olan Direksiyon sınav tarihleri yapılan araştırmalara ve edinilen bilgilere göre direksiyon sınavları tarih bazında 1. si 1 Eylül – 2 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacak, son sınav 8 Eylül – 9 Eylül 2018 tarihlerinde yapılması bekleniliyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

damalta.com Ataşehir masöz bayan istanbul masaj erotik hikaye seks hikayeleri sikiş hikayeleri amatör seks sex hikayeleri istanbul eve gelen masöz melikgazi escort bayan antalya masaj salonu